Ynwa 2 år

N UCH Fratercula`s Tango For To Ynwa

Født: 04.04.2016

Reg.nr.: NO39503/16

Mor: N UCH Dykebo`s Rosen Elfi (NO44347/10)

Far: Løvheims Ull (NO40843/12)

Oppdretter: Elin D. W. Johannessen og Lars Aude Arnesen

  


 

STAMTAVLE

Norsk Lundehund Klubbs database: Trykk her

NKKs database DogWeb: Trykk her

 


 

UTSTILLING

 

Norsk Kennel Klub Harstad 07.10.17 (dommer Liz-Beth C. Liljeqvist):

Bra størrelse og grovhet, fint hode og bra detaljer, utmerket benstamme og sporer, lagom kropp, normale rørelser, ei fulltannet, utmerket pels. 

 

Norsk Kennel Klub Troms/Finnmark 18.06.17 (dommer Markku Mahonen):

Excellent type. Very feminin. Feminin head. Well set ears, good neck, good body for age. Very good angulations. Good front extra toes. Well set tail. Good movement. Good coat and temperament.

 

Tromsø Hundeklubb 17.06.17 (dommer Anne-Marit Olsen):

Utmerket type. Feminint godt hode. Velplasserte ører. God hals og overlinje. Ennå noe grunn i brystet. Normale vinkler og beinstamme som kunne vært litt kraftigere. God pels. Godt hårlag. Velplasserte sporer. Korrekt hale. Gode bevegelser.

 

UTSTILLINGSRESULTATER (DogWeb): Trykk her 

 


 

VÅR BESKRIVELSE AV YNWA

Som valp var Ynwa tøff og uredd, og den av valpene som først er ute på nye eventyr. Hun var minst i kullet, men er ordenlig terrorist med søsknene. Ynwa er som unghund en frøken som lærer raskt og tilbyr mye atferd, så her er det bare for matmor å følge med og belønne det prositive. Ynwa er litt reservert ovenfor fremmede, men nå hun først blir kjent vil hun ha både kos og lek. Hun er glad i barn og vil være med der det skjer.