Siste nytt

9. sep, 2018

Helga 1. og 2. september bar turen til Tromsø for Ynwa og matmor for utstilling og sosialt. Det ga full uttelling! Ynwa fikk sitt siste Cert og ble dermed Norsk Utstillingschampion - N UCH. Ikke nok med det, hun ble BIR begge dager og plassert som nr. 3 og 4 i gruppa! For en helg og for en hund! Vi storkoste oss på besøk hos Merete Evenseth og hennes lundehunder og hadde godt selskap på veien av Margrethe Dreyer og hennes lundehundhann Eros. 

29. apr, 2018

Elfi ble den 27. april hele 8 år og veteran! Hun er en hund man bare møter én gang i sitt liv; snill, kjælen, trygg og god, og med en stor personlighet. Vi håper vi får lov til å ha Elfi i lag med oss i mange år enda!

Elfi har vært aktiv med agility og rallylydighet og er godkjent besøkshund - ei allsidig dame! Hun har også gitt oss to fine valpekull og det gleder oss å se at hennes gener føres videre! 

Elfi betyr "ild" og "vakker"!

29. apr, 2018

Helga 21.-22. april tok vi turen til Tana for rallylydighetskonkurranse. Torje fikk det siste nappet og opprykk til klasse 2. Dino overrasket stort og fikk direkte opprykk til klasse 2 - gutten som knapt har trent på dette. Veldig fornøyde med begge gutta mine! 

10. des, 2017

Elfi er blitt godkjent besøkshund gjennom Røde Kors for alle typer besøk; tur, hjemmebesøk, institusjon enerom og grupperom. Matmor og Elfi gleder seg til samarbeid om denne viktige oppgaven!

7. des, 2017

I sommer kom Dino inn i vårt hjem og i våre hjerter. Vi har ikke turt å skrive så mye om han før nå, da han var veldig syk av IL og nær ved å dø. Heldigvis har gutten kommet seg betraktelig. Han er en herlig liten fyr, så utrolig snill og tillitsfull. Vi håper Dino kan leve et godt liv, til tross for sykdommen.