Siste nytt

10. des, 2017

Elfi er blitt godkjent besøkshund gjennom Røde Kors for alle typer besøk; tur, hjemmebesøk, institusjon enerom og grupperom. Matmor og Elfi gleder seg til samarbeid om denne viktige oppgaven!

7. des, 2017

I sommer kom Dino inn i vårt hjem og i våre hjerter. Vi har ikke turt å skrive så mye om han før nå, da han var veldig syk av IL og nær ved å dø. Heldigvis har gutten kommet seg betraktelig. Han er en herlig liten fyr, så utrolig snill og tillitsfull. Vi håper Dino kan leve et godt liv, til tross for sykdommen. 

19. jun, 2017

Vi og hundene har vært i Tromsø på utstilling og fikk kombinert dette med eggleiting på flyplassen og treff med 16 andre lundiser og deres familier i vakre Skuldfjord. En aktiv og utrolig tivelig helg!

Lundehund-miljøet er utrolig inkluderende og det at så mange tar seg tid til å treffes er så flott. I år var det også rekordmange påmeldte til utstillingen, med 15 og 16 lundehunder påmeldt. Vi var godt synlige rundt ringen og flere kom også og slo av prat om lundehund og fikk hilst på fine representanter for rasen. 

4. apr, 2017

"Tango For To" valpene er blitt 1 år! Gratulerer til Ynwa, Ruija og Alfred m/ eiere og pappa Timmy (Løvheims Ull) m/ familie. Vi er stolte!

Takk for at dere eiere tar så godt vare på gullklumpene våre og holder oss oppdatert på hvordan det går i det daglige - bedre hjem kunne de ikke hatt. Ynwa er som kjent her hos oss, og har blitt skjemt bort litt ekstra i dag. 

11. mar, 2017

Den 19. februar deltok Torje og Elfi i konkurranse i rallylydighet. Begge fikk 1. premie i henholdvis klasse 1 og klasse 2. Elfi fikk endelig også tittelen RLII. Flinke og glade hunder vi har!

Bildet er av Torje på treningssamlig tidligere i år. Fotograf er Chriss Andre Grøtte.