Siste nytt

19. jun, 2017

Vi og hundene har vært i Tromsø på utstilling og fikk kombinert dette med eggleiting på flyplassen og treff med 16 andre lundiser og deres familier i vakre Skuldfjord. En aktiv og utrolig tivelig helg!

Lundehund-miljøet er utrolig inkluderende og det at så mange tar seg tid til å treffes er så flott. I år var det også rekordmange påmeldte til utstillingen, med 15 og 16 lundehunder påmeldt. Vi var godt synlige rundt ringen og flere kom også og slo av prat om lundehund og fikk hilst på fine representanter for rasen. 

4. apr, 2017

"Tango For To" valpene er blitt 1 år! Gratulerer til Ynwa, Ruija og Alfred m/ eiere og pappa Timmy (Løvheims Ull) m/ familie. Vi er stolte!

Takk for at dere eiere tar så godt vare på gullklumpene våre og holder oss oppdatert på hvordan det går i det daglige - bedre hjem kunne de ikke hatt. Ynwa er som kjent her hos oss, og har blitt skjemt bort litt ekstra i dag. 

11. mar, 2017

Den 19. februar deltok Torje og Elfi i konkurranse i rallylydighet. Begge fikk 1. premie i henholdvis klasse 1 og klasse 2. Elfi fikk endelig også tittelen RLII. Flinke og glade hunder vi har!

Bildet er av Torje på treningssamlig tidligere i år. Fotograf er Chriss Andre Grøtte.  

13. jan, 2017

Før jul var vi så heldige å få besøk av Kyrre (Iver) fra "Første Kjærlighet" kullet! Det er artig å se sine egne valper vokse opp og Kyrre er allerede 16 måneder gammel. Ekstra stas er det at Kyrre kjenner både oppdrettermor og far godt igjen og deler villig ut kos og susser. Han ble også godt tatt i mot av de andre hundene, og han og Ynwa hang sammen i tykt og tynt mens han var her. Takk for lånet av denne fine gutten og vi håper vi sees snart igjen! 

8. sep, 2016

Ynwa og Alfred fra "Tango For To" kullet var i helga på valpeshow i Tromsø. Lørdagen ble Alfred BIR valp og Ynwa BIM valp. Søndagen ble det motsatt og Ynwa slo også til med å bli BIS4 valp! Vi er kjempestolte og gratulerer Timmy m/ familie og Alfred m/ familie!